KLYC Racer Café donderdag 7 maart (gewijzigde datum!) | Huldiging der Kampioenen

Beste KLYC-leden en sympathisanten,

Op donderdag 7 maart (wijziging datum!) hebben we weer een KLYC Racer Café, maandelijkse prik om de wedstrijdzeilers en geïnteresseerden informeel samen te brengen om tussen pot en pint onze ervaringen en plannen met elkaar te delen. Gewoon leuk om van elkaar te weten wat we doen, van elkaar te leren en inspiratie op te doen.

Deze keer zetten we onze verdienstelijke wedstrijdzeilers in de bloemetjesdie in 2023 mooie prestaties neergezet hebben.

Aansluitend gaat Marc Cornelissens ook een inkijk geven wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een wedstrijd, de voorbereidingen ervan en het verloop van de wedstrijd zelf. Zeker interessant voor de zeilers om eens te horen waar de wedstrijdorganisatie allemaal mee bezig is en waar ze op het water allemaal aan moeten denken om er een mooi evenement voor ons van te maken.

We rekenen op jullie talrijke opkomst

Sportieve groeten,

Het KLYC-bestuur

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lees meer nieuws

Grote werken op het Galgenweel

Belangrijke Mededeling voor Zeilers Dit najaar starten grootschalige werken aan het Galgenweel, uitgevoerd door de Vlaamse Waterweg en Artes Group. De werkzaamheden omvatten de vernieuwing

KLYC WORDT 90 JAAR!

KLYC wordt dit jaar maar liefst 90 jaar oud, en dat gaan we natuurlijk goed vieren! Op 25 mei zetten we de boel op stelten in onze loods met de show “Loslaten” van ons medelid Jan