De Koninklijke Liberty Yacht Club is er voor de leden. Ongedwongen serviceverlening aan alle zeilers en motorbootvaarders.

Clubhuis

Musical dinner

Halloween

Windkracht12 bootspullenmarkt

Antwerp zonder Race


Didier-AnrysUitbating KLYC Clubhuis heet Windkracht 12

Het clubhuis van de Koninklijke Liberty Yacht Club vzw ligt tussen de Schelde en de Jachthaven Antwerpen Linkeroever.

Je kunt terecht bij Didier Anrys en Elke Derre die samen met een groep van enthousiaste medewerkers  voor prima service en een smakelijke kaart zorgen.

Consulteer het zwarte bord in het clubhuis voor de dag- en weeksuggesties of kies uit de gevarieerde menu’s. Elke woensdag kan u er terecht voor de weekly dinner aan 14,50 Euro, op donderdag houden we “happy hour” van 17h00 tot 19h00 en op vrijdag is het visdag.

Het terrein en dus ook dit clubhuis is gemakkelijk bereikbaar. Parkeren op het terrein kan alleen door leden in het bezit van een bareelkaart. Er is openbaar vervoer in de directe omgeving.

 

Het KLYC clubhuis biedt een ongehinderd uitzicht over de skyline van Antwerpen, de Schelderede en de scheepvaart.

De sfeer is hier, net als in het KLYC clubleven, ongedwongen en erg yachtinglike. Je kunt er ook genieten van het KLYC patrimonium, waaronder enkele uitzonderlijke schilderijen en etsen van getalenteerde kunstenaars zoals Leon Ost en wijlen Karel Heymans.

Uitsluitend de KLYC leden hebben vrije toegang.
Niet-KLYC leden zijn uitzonderlijk toegelaten. Ofwel op uitnodiging door een van de leden, het bestuur, ofwel door de uitbater. Gasten worden verzocht hun naam te noteren in het gastenboek.

Leden kunnen het clubhuis en beschikbare aanpalende terreinen huren voor het organiseren van feesten, incentives, meetings enz.

   Contact:WK12-interieur

   Windkracht 12 KLYC

Clubhuis       +32 (0)3 219 11 47
Didier            +32 (0)477 66 73 10
E-mail:           klyc@windkracht12.be
website:         windkracht12