KLYC Talks – Erik Kiekens – Zeilen rond de wereld in ‘Alles is goed in mijn wereld’ op dinsdag 30 januari

Beste leden en sympathisanten,

Op dinsdag 30 januari om 19h30 heten we Erik Kiekens welkom voor de 1ste KLYC Talks van 2024.

Erik Kiekens (geb. 1959) is zelfstandig chemicus en werkt vooral aan projecten rond circulaire chemie en klimaat. Hij leerde tijdens zijn studententijd zeilen en kocht een eerste boot in 1986. Inmiddels heeft hij zowat 40 jaar zeilervaring. In 2017 vertrok hij met zijn boot Dr NO voor een reis rond de wereld.

Tegen de achtergrond van een meeslepend reisverhaal onderzoekt hij in dit boek welke factoren hem decennialang tegengehouden hebben om zijn droom te verwezenlijken, en waarom hij uiteindelijk toch de stap kon zetten. Hij ontdekt hoe dit avontuur zijn kijk op zichzelf, de liefde en de wereld definitief verandert.

f4761ec6-620f-2486-79e4-5f9daf119f15

Erik brengt dit mooie verhaal op een passionele manier en je vindt er eveneens alles over in zijn recent gepubliceerde boek ‘Alles is goed in mijn wereld’.

We verwachten iedereen op dinsdag 30 januari vanaf 19h00 (deuren open) in het KLYC-clubhuis Windkracht12. Leden en niet-leden zijn welkom!

Met sportieve groeten,

Het KLYC-team

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lees meer nieuws

Tripverslag Boot Düsseldorf 2024

De KLYC-trip naar Boot Düsseldorf wordt stilaan traditie en is altijd een heel gezellig samenzijn met de andere leden. Hieronder een tripverslagje van onze reporter

KLYC Zeilschool – Seizoen 2024 on-line!

Beste zeilvrienden, Het programma met de cursussen van de KLYC-jeugdzeilschool en-volwassenzeilschool 2024 staat online.  Voor de jeugzeilschool de cursussen gaan door op het Galgenweel tijdens de