KLYC Paaszeilen

Beste zeilvrienden,

Voor de cursus RS Feva en Tera tijdens de Paasvakantie van 3 t.e.m. 7 april (Paasvakantie) zijn er nog enkel plaatsen vrij. Dit is een ideale gelegenheid om je zeiltechnieken verder te verbeteren in aanloop naar de zomer.


Inschrijven kan heel eenvoudig : 

  • via deze link voor RS Feva (Evolutie 1 & 2)
  • via deze link voor  RS Tera (Evolutie 2)

Ben je niet zeker welk kamp te kiezen ? Ga dan naar de pagina van de jeugdzeilschool op de KLYC-website en kies er het geschikte zeilkamp voor je kind, waarna je de inschrijving kunt registreren en betalen via de link naar Wind & Watersport Vlaanderen.

Je inschrijving is pas definitief wanneer we ook je betaling hebben ontvangen.

KLYC-leden en WWSV-leden (m.a.w. leden van andere clubs die aangesloten zijn bij Wind & Watersport Vlaanderen) ontvangen 25 euro korting per inschrijving. Dit kan je aangeven door het WWSV-lidnummer van de cursist te vermelden. De korting wordt onmiddellijk verrekend bij betaling.

Voor vragen kan je terecht bij het KLYC-secretariaat via secretariaat@klyc.be of op 03/219 06 82. Buiten de openingsuren kan je steeds een boodschap inspreken met je vraag en je contactgegevens.

We kijken ernaar uit om jullie (terug) te ontmoeten in de warmste watersportclub van Antwerpen !

Met sportieve groeten,

Het KLYC-bestuur

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lees meer nieuws

KLYC Update ⚓️

Beste medeleden en sympathisanten, 2023 was tot dusver al een bijzonder actief KLYC-jaar :  Op zondag 22 januari brachten we met een 30-tal leden een gesmaakt bezoek

KLYC Paaszeilen

Beste zeilvrienden, Voor de cursus RS Feva en Tera tijdens de Paasvakantie van 3 t.e.m. 7 april (Paasvakantie) zijn er nog enkel plaatsen vrij. Dit is een ideale