Geslaagd KLYC-weekend op Antwerp Nautical Event

Beste leden en sympathisanten,

Het Antwerp Nautical Event van 4 en 5 maart was meer dan geslaagd, vooral dankzij de meer dan 15 KLYC-vrijwilligers die zich hebben ingezet voor de promotie van de KLYC als warmste watersportclub van Antwerpen. We zijn trots op hen en dankbaar voor hun inzet!Het afgelopen weekend konden meer dan 50 enthousiastelingen proeven van de zeilsport onder begeleiding van ervaren KLYC-zeilers.
Deelnemers aan de ‘Gratis Zeilkamp 2023’-wedstrijd maken kans op een gratis zeilopleiding naar keuze. Wie zijn gegevens achterliet, krijgt in alle geval 25 euro korting bij  inschrijving voor een KLYC-zeilkamp naar keuze.En tot slot was er Kapitein Piet, de skipper van de Polygala die met 6 Bekende Vlamingen de oceaan overzeilde. Hun avonturen in ‘Over De Oceaan’ zijn nog altijd te bekijken op Streamz. Vanavond maandag 6 maart is de laatste aflevering te zien op Play 4 waarin de KLYC weer eens in beeld komt!Voor meer sfeerfoto’s van huisfotograaf Erwin kan je hier terecht. Dank aan Nassau, de sponsors en de vele gasten om er samen met alle KLYC’ers een prachtweekend van te maken.

Met sportieve groeten,

Het KLYC-bestuur

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lees meer nieuws

KLYC WORDT 90 JAAR!

KLYC wordt dit jaar maar liefst 90 jaar oud, en dat gaan we natuurlijk goed vieren! Op 25 mei zetten we de boel op stelten in onze loods met de show “Loslaten” van ons medelid Jan