Women’s Belgian Snipe 2021

Women’s Belgian Snipe 2021

Belgian Women’s Championship 2021 op KLYC Galgenweel afgelopen weekend was een succes: 8 Belgische en 1 Frans team zeilden een spannende wedstrijd, onder het motto van de snipe klasse ‘Serious sailing serious fun’.

Zondag liet de wint het afweten, en werd er helaas niet meer gevaren, maar dat kon de pret op de kant gelukkig niet bederven.
Bedankt KLYC en Scira Belgium voor de prachtige organisatie! Bedankt aan het wedstrijdcomitee onder leiding van Patrick Laumans om deze wedstrijd in goede banen te leiden.

Tot volgend jaar!

Het volledige foto-album is te vinden via https://photos.google.com/…/AF1QipMuFX3iPgc4HIY9as902Sg…
met dank aan huisfotograaf Erwin Van Iseghem

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
On Key

Related Posts

KLYC Update ⚓️

Beste medeleden en sympathisanten, Zondag 15 januari was er de jaarlijkse KLYC-nieuwjaarsreceptie met een talrijke opkomst en prima verzorging door Windkracht 12. Bekijk hier de mooie sfeerbeelden Erwin Van

KLYC Update ⚓️

Beste medeleden, Namens het KLYC-bestuur wensen we u allen een gezond, gelukkig en sportief nieuw jaar! Tijdens de infovergadering van 29 november hebben we toegelicht wat het bestuur het

KLYC Sinterklaasfeest 2022

Na 2 coronawinters zijn Sinterklaas en zijn gevolg terug op komst naar de KLYC om alle brave kindjes te belonen voor het voorbije jaar !