KLYC Update ⚓️

KLYC Update ⚓️

Beste mede-leden,

Begin april diende het KLYC-bestuur, op Marc Jacobs na, zijn ontslag in.

Om de continuïteit van de diensten naar de leden te garanderen, was het noodzakelijk om snel een nieuw bestuur samen te stellen. Dit bestuur wordt geïnstalleerd d.m.v. vervanging (coöptatie) van de ontslagnemende bestuursleden en zal op een collegiale manier samenwerken. Het bestaat uit (in alfabetische volgorde) Charlie Ceustermans, Jan Goderis, Gie Hauwaert, Marc Jacobs, Joost Rommelaere, Jan Veryke en Koert Waelbers. Joost Rommelaere neemt tijdelijk de rol van voorzitter waar.

Als collegiaal bestuur zullen we in een sfeer van onderling vertrouwen op een opbouwende en transparante manier vooruitkijken en samenwerken voor de KLYC. Het ontslagnemende bestuur danken we voor de jarenlange inzet.

Het is duidelijk dat het werk voor dit nieuwe, tijdelijke bestuur en alle leden nu pas begint. De uitdagingen zijn immers niet min. Voor het zomerreces delen we met de leden wat de volgende stappen zijn.

Als je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om ze ons via dit emailadres door te sturen.

We danken iedereen bij voorbaat voor het vertrouwen. Als nieuw bestuur kijken we er oprecht naar uit om samen met jullie onze watersportvereniging verder uit te bouwen.

Met sportieve groeten,

Charlie Ceustermans
Jan Goderis
Gie Hauwaert
Marc Jacobs
Joost Rommelaere
Jan Veryke
Koert Waelbers

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
On Key

Related Posts

KLYC Sinterklaasfeest 2022

Na 2 coronawinters zijn Sinterklaas en zijn gevolg terug op komst naar de KLYC om alle brave kindjes te belonen voor het voorbije jaar !

Cursus A-brevet

Aan alle ouders, Je zoon of dochter die volgend jaar 15 wordt of meer, kan de mooiste vakantiejob uitoefenen die je kan voorstellen, nl. zeilles

KLYC Agenda ⚓️

Beste mede-leden, 2022 schrijdt met rasse schreden vooruit en na een heel warme zomer kijken we uit naar een herfst met veel wind en met

KLYC Update ⚓️

Beste mede-leden, Begin april diende het KLYC-bestuur, op Marc Jacobs na, zijn ontslag in. Om de continuïteit van de diensten naar de leden te garanderen,

Boatjumble 15 oktober 2022

Ook dit jaar organiseert Windkracht12 in samenwerking met de Koninklijke Liberty Yachtclub een bootspullenmarkt. Didier zal voor dit evenement speciaal een zeevruchtenbar en mosselfestijn klaarzetten.