KLYC Update ⚓️

Beste mede-leden,

Begin april diende het KLYC-bestuur, op Marc Jacobs na, zijn ontslag in.

Om de continuïteit van de diensten naar de leden te garanderen, was het noodzakelijk om snel een nieuw bestuur samen te stellen. Dit bestuur wordt geïnstalleerd d.m.v. vervanging (coöptatie) van de ontslagnemende bestuursleden en zal op een collegiale manier samenwerken. Het bestaat uit (in alfabetische volgorde) Charlie Ceustermans, Jan Goderis, Gie Hauwaert, Marc Jacobs, Joost Rommelaere, Jan Veryke en Koert Waelbers. Joost Rommelaere neemt tijdelijk de rol van voorzitter waar.

Als collegiaal bestuur zullen we in een sfeer van onderling vertrouwen op een opbouwende en transparante manier vooruitkijken en samenwerken voor de KLYC. Het ontslagnemende bestuur danken we voor de jarenlange inzet.

Het is duidelijk dat het werk voor dit nieuwe, tijdelijke bestuur en alle leden nu pas begint. De uitdagingen zijn immers niet min. Voor het zomerreces delen we met de leden wat de volgende stappen zijn.

Als je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om ze ons via dit emailadres door te sturen.

We danken iedereen bij voorbaat voor het vertrouwen. Als nieuw bestuur kijken we er oprecht naar uit om samen met jullie onze watersportvereniging verder uit te bouwen.

Met sportieve groeten,

Charlie Ceustermans
Jan Goderis
Gie Hauwaert
Marc Jacobs
Joost Rommelaere
Jan Veryke
Koert Waelbers

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lees meer nieuws

KLYC Update ⚓️

Beste medeleden en sympathisanten, 2023 was tot dusver al een bijzonder actief KLYC-jaar :  Op zondag 22 januari brachten we met een 30-tal leden een gesmaakt bezoek

KLYC Paaszeilen

Beste zeilvrienden, Voor de cursus RS Feva en Tera tijdens de Paasvakantie van 3 t.e.m. 7 april (Paasvakantie) zijn er nog enkel plaatsen vrij. Dit is een ideale