De Koninklijke Liberty Yacht Club is er voor de leden. Ongedwongen serviceverlening aan alle zeilers en motorbootvaarders.

KLYC zet schouders mee onder de Antwerp Sailing Academy

Antwerp Sailing Academy

LAATSTE NIEUWS

 

Beste leden

De ASA heeft zijn winterprogramma aangekondigd.

Op zaterdag 13 oktober start de theorie opleiding Algemeen Stuurbrevet (binnenvaart, Schelde- en kustvaart) gebaseerd op de nieuwe regelgeving (van kracht in de loop van 2019). Dit brevet wordt met de nieuwe regelgeving ook verplicht op zee aan dezelfde voorwaarden als de huidige voorwaarden die gelden voor de Schelde- en binnenvaart (vaartuig > 15m of > 20 km/u).

Bovendien biedt de ASA eveneens de opleidingen Yachtman (zeevaart), Yachtnavigator (oceaanvaart) en radiocommunicatie (GMDSS-SRC) aan. Voor meer informatie betreffende de inhoud van de opleidingen, tarieven en inschrijvingen:  www.antwerpsailingacademy.be

Leden van de RYCB & KLYC & MYC ontvangen gratis het cursusmateriaal voor de theorieopleidingen Algemeen Stuurbrevet en Yachtman (waarde 102 Euro).

Om het aanbod volledig te maken: de praktijk opleidingen, vanuit Cadzand (Nl), ‘Start to Sail’, ‘Start to Navigate’, ‘Advanced ‘Start to Navigate’ en ‘praktijk Yachtman’  liggen eveneens vast voor het 2019 vaarseizoen.

Het aantal inschrijvingen is beperkt, wacht dus niet te lang…

Steeds tot uw beschikking voor meer inlichtingen.

Vriendelijke groeten,

 

Stan Lettany

tel : +32475294207

coördinator opleidingen & lesgever

Antwerp Sailing Academy

ASA  is een gemeenschappelijk initiatief van de  

Royal Yacht Club van België & Koninklijke Liberty Yacht Club & Medical Yacht Club  

www.antwerpsailingacademy.be