Bootjumble

Bootjumble

Online Bootjumble!

Door Corona en de verplichte lange sluiting van ons clubhuis is het contact tussen onze booteigenaars erg verminderd.
Om onze leden toch nog de mogelijkheid te geven gebruikte onderdelen( tot zelfs hun boot te) koop aan te bieden hebben we op de website een pagina aangemaakt om ons prikbord van het clubhuis te vervangen.
bootjumble

Enkel leden van onze vereniging kunnen hiervan gebruik maken en de aanbiedingen worden eerst naar het secretariaat gestuurd voor controle. De privacy van de verkoper wordt gevrijwaard, geïnteresseerden moeten zich eerst registreren vooraleer men de contactgegevens van de verkoper krijgt.

Op deze wijze willen we een permanente online “bootjumble” bieden aan de talrijke gebruikers van onze website.

Lijkt dit iets voor u en heeft u interessante aanbiedingen aarzel niet en neem contact op met het secretariaat
Graag een foto van het aangeboden materiaal en wat uitleg.

het secretariaat

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
On Key

Related Posts

KLYC Update ⚓️

Beste mede-leden, Begin april diende het KLYC-bestuur, op Marc Jacobs na, zijn ontslag in. Om de continuïteit van de diensten naar de leden te garanderen,

Boatjumble 23 oktober 2021

Ook dit jaar organiseert Windkracht12 in samenwerking met de Koninklijke Liberty Yachtclub een bootspullenmarkt. Didier zal voor dit evenement speciaal een zeevruchtenbar en mosselfestijn klaarzetten.

contact

Women’s Belgian Snipe 2021

Belgian Women’s Championship 2021 op KLYC Galgenweel afgelopen weekend was een succes: 8 Belgische en 1 Frans team zeilden een spannende wedstrijd, onder het motto