De Koninklijke Liberty Yacht Club is er voor de leden. Ongedwongen serviceverlening aan alle zeilers en motorbootvaarders.

KLYC Schelde- jachtenstalling op terrein en in loods

KLYC-jachtenstalling

Bootberging op terrein KLYC

Als u uw jacht op de terreinen van de KLYC schelde voor de winterperiode wil stallen is het noodzakelijk dat u het formulier “Bergingsaanvraag 2015/2016“ indient. Gelieve het degelijk ingevuld en ondertekend terug te sturen vóór 20 september as.. Lees en teken ook de overeenkomst die op het formulier volgt. Geen handtekening, geen overeenkomst. Ook indien uw jacht nog in onze loodsen of op onze terreinen staat, vragen we toch het formulier ingevuld in te sturen als vernieuwing van de periodiek overeenkomst.H et ondertekenen van dit document is tegelijk de bevestiging dat u het reglement hebt gelezen en ook zult toepassen.

AANVRAAG WINTERSTALLING KLYC SCHELDE

Winter en zomerseizoen: berging

Het KLYC winterseizoen loopt in principe van 01.10 tot 31.03, maar mag uitlopen tot 15.05, waarna de verlenging wordt aangerekend. Het zomerseizoen loopt van 01.04 tot 30.09. en mag slechts uitlopen tot 15.10. Wij willen de winterplaatsen zo veel mogelijk kunnen benutten!

Het is onze betrachting alle beschikbare plaatsen zo optimaal mogelijk in te vullen en rekening te houden met uw wensen. De plaatsen in de loodsen zijn echter beperkt. Er is dus geen garantie dat u hierin een plaats toegewezen wordt.