De Koninklijke Liberty Yacht Club is er voor de leden. Ongedwongen serviceverlening aan alle zeilers en motorbootvaarders.

IJsberen @ The Weel – waarop wacht je nog op om je koudegrens te verleggen?

Winterzeilen bij KLYC Galgenweel

IJsberen - winterzeilenVoor al diegenen die nog een wedstrijdje willen varen buiten het zomerseizoen organiseert KLYC Galgenweel De IJsberen.

Dit evenement is open voor alle zeilers in eenheidsklassen. Dus van alle clubs, met alle type boten. Uit alle windrichtingen. Gebruik van de helling is gratis.

IJsberen – verwarm het zeilwater met je enthousiasme

Iedere 2de zaterdag van de maand een korte wedstrijd, open voor alle klassen. Inschrijven kan ter plaatse.

Geen gedoe: wel snel achtereenvolgende up en down baantjes. Drie tot vier manches naargelang de omstandigheden. Optimisten zijn welkom, maar wel met een eigen begeleiding – ook op het water.

Iedereen helpt elkaar bij het optuigen en te water laten maar ook weer opruimen achteraf.

De volgende IJsberen @ The Weel is op zaterdag 14 januari. 

  • Inschrijven voor de BBQ: e-mailen (klik hier) (opgeven: uw naam, uw boot + type, naam bemanning) voor 11 januari 2017!
  • Aanmelden en last minute inschrijven om mee te varen in de Cantina van KLYC Galgenweel van 10 tot 11.30 u op zaterdag  14 januari.
  • Deelname in de kosten: € 3,- per boot. Afrekenen ter plaatse.
  • Starten om 13u, terug van het water af rond 15u.
  • Volg de IJSberen @ The Weel op Facebook (event) 

Weliswaar altijd als het weer en de staat van het water het toelaat. Er is begeleiding, voor wie in het water zou kukkelen.
Het verwarmde sanitair met de douches zijn open.
Degelijke isolerende kleding en zwemvest is verplicht + handschoenen + laarsjes is aanbevolen. Er is en speciale prijs voor de meest originele muts.

Na het evenement is er een mentale en fysieke opwarmer in de Cantina: soep, finger- of ander food en sailsoul music. Achteraf is er een feestelijke winter BBQ bij Clubhuis Schelde aan € 15,-

Foto’s IJsberen @ The Weel #1 november

Foto’s IJsberen @ The Weel #2 december

 

IJsberen winterzeilen